Katarzynk4
Początkujący
Dołączył: 31 Paź 2016
Posty: 62
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
|
|
|
|
Nowa formuła, zmieniony skład
6.8
Skład:
Świeże mięso kurczaka (20%), dehydratyzowane mięso kurczaka (15%), świeża wątróbka z kurczaka (4%), świeże mięso śledzia (4%), świeże mięso indyka (4%), dehydratyzowane mięso indyka (4%), świeża wątróbka z indyka (3%), świeże całe jaja (3%), świeże mięso sandacza (3%), świeże mięso łososia (3%), świeże serca kurczaka (3%), chrząstka z kurczaka (3%), dehydratyzowane mięso śledzia (3%), dehydratyzowane mięso łososia (3%), olej z wątróbki kurczaka (3%), tłuszcz z kurczaka (2%), czerwona soczewica, zielony groszek, zielona soczewica, lucerna, suszone wodorosty, dynia, dynia piżmowa, szpinak, marchew, jabłka, gruszki, żurawina, korzeń cykorii, korzeń mniszka, rumianek, liście mięty pieprzowej, korzeń imbiru, kminek, kurkuma, owoce dzikiej róży, liofilizowana wątróbka z kurczaka, liofilizowana wątróbka z indyka, liofilizowane mięso kurczaka, liofilizowane mięso indyka witaminy i minerały
5.4 Nowa formuła
Skład: świeże mięso kurczaka (18%), świeże mięso indyka (7%), świeże całe jaja (5%), świeża wątróbka kurczaka (5%), świeża cała flądra (4%), świeży cały śledź (4%), świeża wątróbka indyka (4%), świeże serca z kurczaka (4%), świeże serca indycze (4%), świeże szyje z kurczaka (4%), suszony kurczak (4%), suszony indyk (4%), suszona cała makrela (4%), suszona cała sardynka (4%), suszony cały śledź (4%), tłuszcz z kurczaka (3%), czerwona soczewica, zielony groszek, zielona soczewica, ciecierzyca, żółty groszek, włókno soczewicy, fasola pinto, fasola haricot, chrząstka z kurczaka (1%), olej ze śledzia (1%), liofilizowana wątróbka kurczaka, liofilizowana wątróbka indyka, świeża dynia, świeża dynia piżmowa, świeża cukinia, pasternak, marchew, czerwone jabłka, gruszki, jarmuż, szpinak, botwinka, liście rzepy, kelp, żurawina, jagody, jagody świdośliwy, korzeń cykorii, korzeń kurkumy, ostropest plamisty, korzeń łopianu, kwiaty lawendy, korzeń prawoślazu, owoc dzikiej róży, Enterococcus faecium.
|
|